تولید کننده:
ناشر
نتایج 421 تا 450 از کل 2146 نتیجه

سلول های بنیادی به زبان ساده

کتاب سلول های بنیادی به زبان ساده زیر نظر دکتر حسین بهاروند است. که در انتشارات خانه زیست شناسی به چاپ رسیده است.

این کتاب 560 صفحه ای که تا سال 1393 سه بار به صورت تک رنگ تجدید چاپ شده است.

این کتاب از منابع المپیاد زیست شناسی می باشد و در  22 مبحث اصلی زیر، سلول بنیادی را مورد بررسی قرار میدهد؛

فهرست مطالب:

بخش اول: كنكاشي در علم زيست‌شناسي
فصل 1: ترسيم حقايق گسترده‌اي از علم سلول‌هاي بنيادي
فصل 2: مطالعة سلول‌ها و بافت‌ها
فصل 3: تاريخچة پژوهش درباره سلول‌هاي بنيادي

بخش دوم : كاوشي در دانش سلول‌هاي بنيادي
فصل 4 : شروع كار با سلول‌هاي بنيادي جنيني
فصل 5 : سلول‌هاي بنيادي بزرگسالان
فصل 6 : شناسايي و كشف ديگر انواع سلول‌هاي بنيادي
فصل 7: چرا دانشمندان سلول‌ها را با هم تركيب و ادغام مي‌كنند

بخش سوم: چگونه سلول‌هاي بنيادي مي‌توانند بر آينده تأثيرگذار باشند
فصل 8 : نگاهي به خاستگاه سلول‌هاي سرطاني: سلول‌هاي بنيادي سرطاني
فصل 9 : استفاده از سلول‌هاي بنيادي براي شناسايي و درمان بيماري‌هاي تحليل‌روندة اعصاب
فصل 10: بهبود روش‌هاي درماني براي بيماري‌هاي قلب، كبد و لوزالمعده
فصل 11: بهبود توليدات دارويي

بخش چهارم: كاربردي كردن سلول‌هاي بنيادي در عصر حاضر
فصل 12: جايگاه ما امروز كجاست؟درمان برپاية سلول بنيادي، كارآزمايي‌هاي باليني برپاية آن‌ها و ساير موارد
فصل 13: نقش سلول‌هاي بنيادي در پيوندها
فصل 14: ذخيره‌سازي سلول‌هاي بنيادي در بانك

بخش پنجم: بحث پيرامون مسائل اخلاقي، قانوني و مالي

فصل 15: كنكاش در مسائل اخلاقي، فلسفي و معنوي
فصل 16: نگاهي به قوانين و سياست‌هايي كه امروزه در مورد سلول‌هاي بنيادي رايج‌اند
فصل 17: به‌دنبال ثروت: سرمايه‌گذاري و منافع حاصل از سلول بنيادی

بخش ششم: بخش ده‌تايي‌ها

فصل 18: ده باور اشتباه دربارة سلول بنيادي
فصل 19: ده مانع در استفاده از سلول‌هاي بنيادي
فصل 20: ده احتمال براي آيندة سلول‌هاي بنيادي
فصل 21: ده مورد كه قبل از درمان با سلول بنيادي بايد آن‌ها را درنظر بگيريد
فصل 22: ده منبع براي به‌روز ماندن

مبانی فیزیولوژی جانوری مویز جلد دوم

سال‌ها تحصيل و تدريس در رشتة فيزيولوژي جانوري باعث شد، تا همواره كمبود منابع فارسي كه بتوانند نيازهاي دانشجويان را در اين زمينه برطرف سازند احساس شود. اين نياز انگيزه‌اي براي مترجمان بود تا همت گمارند و كتاب حاضر را ترجمه كنند. انتخاب كتاب مباني فيزيولوژي جانوري بر اساس ويژگي‌هاي منحصر به فرد آن بود كه خوانندگان با مطالعة مقدمة نويسندگان به آن پي مي‌برند، اما يكي از مهم‌ترين ويژگي‌هاي اين كتاب كه ذكر آن حائز اهميت است توجه به مباني سلولي و مولكولي فيزيولوژي جانوري در رده‌هاي مختلف جانوري است. علاوه بر اين، نويسندگان كتاب در نگارش فصل‌هاي مختلف توجه ويژه‌اي به اين اصل داشته‌اند كه فيزيولوژي جانوري منحصر به شناسايي و عملكرد دستگاه‌هاي مختلف بدن نيست، بلكه اين علم تلفيقي از زيست‌شناسي تكويني، ژنتيك، سلولي‌ـ‌ مولكولي، بيوسيستماتيك، تكامل و اكولوژي است.
به‌طور كلي داشتن اين ويژگي‌ها باعث شده است تا كتاب حاضر به‌عنوان يكي از منابع اصلي فيزيولوژي جانوري به‌شمار آيد و در دانشگاه‌هاي معتبر دنيا تدريس‌ شود. در ترجمة حاضر سعي شده است كه همة جنبه‌هاي كتاب اصلي عليرغم سنگيني مطالب و گستردگي مباحث، به‌طور كامل لحاظ شود. همچنين در معادل‌يابي‌ واژه‌ها و اصطلاحات، سعي مترجمان اين بوده است كه از واژه‌هايي استفاده شود كه دانشجويان رشتة زيست‌شناسي با آنها آشنايي دارند و در تأليفات ديگر و ترجمه‌هاي كتاب‌هاي رشته‌هاي مختلف زيست‌شناسي با آن روبه‌رو مي‌شوند. به نظر مي‌رسد كه استفاده از واژه‌هاي مأنوس فارسي در مباحث پيچيدة فيزيولوژي جانوري به رواني متن و درك آسان آن كمك كند. اسامي جانوراني كه معادل فارسي دارند با حفظ نام علمي معرفي شده‌اند و اگر براي جانور معادل فارسي وجود نداشته است (به علت عدم تعلق به فون ايران)، آن را در سطح خانواده و يا جنس معرفي كرده‌ايم تا خوانندگان محترمي كه آشنايي كاملي با جانوران ندارند، ديد بهتري نسبت به موضوع مورد بحث داشته باشند. بر اين اساس اميد است كه ترجمة حاضر بتواند به دانشجويان رشته‌هاي زيست‌شناسي، دامپزشكي، شيلات، دامپروري و شركت‌كنندگان در آزمون‌هاي كارشناسي ارشد، دكتري، المپياد‌هاي زيست‌شناسي و همچنين كلية علاقه‌مندان به شناخت عملكرد سلول‌ها، بافت‌ها و دستگاه‌هاي بدن جانوران كمك كند تا اصلي‌ترين اطلاعات فيزيولوژي جانوري را مورد مطالعه و بررسي قرار دهند. در اينجا لازم مي‌دانيم از استادان محترم و دوستاني كه ما را در توفيق انجام اين امر ياري كردند، صميمانه تشكر و قدرداني كنيم:
• از استادان و متخصصان محترم رشته‌هاي مختلف زيست‌شناسي، خانم‌ها دكتر حوري سپهري، دكتر هلن عالي‌پناه و آقايان دكتر علي حائري روحاني، دكتر سيد مهدي كلانتر، دكتر اسكندر رستگار پوياني، دکتر مجید عرفانی مقدم و دكتر كامبيز كرمي كه ما را در معادل‌سازي اسامي جانوران و انتخاب واژه‌هاي تخصصي راهنمايي كردند.
• از آقاي محمد كرام الديني كه زحمات زيادي را در ويراستاري كتاب متحمل شدند

شیمی آلی ولهارد جلد دوم

فهرست مطالب:

11- آلکن‌ها: طیف نگاری مادون قرمز و طیف نگاری جرمی
12- واکنش‌های آلکن‌ها
13- آلکین‌ها
پیوند سه‌گانه کربن - کربن
14- سیستم‌های pi غیرمستقر
بررسی طیف‌ نگاری ماوراء بنفش و مریی
میان‌گفتار: خلاصه‌ای از مکانیسم‌های آلی
15- بنزین و آروماتیسیته
واکنش‌های استخلافی الکترون‌دوست
(الکتروفیلی) آروماتیک
16- حمله الکترون‌دوست به مشتق‌های بنزین
استخلاف‌ها، مکان‌گزینی را کنترل می‌کنند
17- آلدهیدها و کتون‌ها
گروه کربونیل
18- انول‌ها و انون‌ها تراکم آلدولی
آلدهیدها و کتون‌های غیراشباع آلفا و بتا

مسئله‌های الگوریتمی برنامه نویسی و نظری (فاطمی)

کتاب مسئله‌های الگوریتمی شامل مسئله‌‌هایی است که در اردوهای آمادگی تیم‌های ملی المپیاد کامپیوتر در دوره‌های مختلف مطرح شده‌‌اند و همگی ماهیت الگوریتمی دارند.
مطالعهٔ این کتاب، علاوه بر دانش‌آموزان علاقه‌مند به شرکت در المپیاد کامپیوتر، برای دانشجویان رشته‌های ریاضی و مهندسی کامپیوتر و همهٔ علاقه‌مندان به علم کامپیوتر مفید است.

معماهای الگوریتمی (فاطمی)

کتاب معماهای الگوریتمی برای کسانی تهیه شده است که هم به مسئله‌های معماگونه علاقه‌مندند، هم به مسئله‌هایی که ماهیت الگوریتمی دارند. در این کتاب تعداد زیادی مسئله آمده است که حل کردن آنها نیاز به معلومات خاصی ندارد و تنها به قوهٔ ابتکار و خلاقیت خواننده متکی است. راه‌حل تقریباً تمام مسئله‌ها در انتهای کتاب آمده است.
مطالعهٔ این کتاب برای دانش‌آموزان علاقه‌مند به شرکت در المپیادهای کامپیوتر و ریاضی، دانشجویان و تمامی علاقه‌مندانی که به گسترش توانایی‌های خود در تفکر الگوریتمی تمایل دارند مفید است.

ریخت شناسی و تشریح گیاهی

کتاب ریخت شناسی و تشریح گیاهی نوشته دکتر فیروزه چلبیان است. که در انتشارات آییژ به چاپ رسیده است.

این کتاب 456 صفحه  ای که از سال 1396 تا کنون چهار بار تجدید چاپ شده است.

این کتاب در 10 مبحث اصلی زیر، ریخت شناسی و تشریح گیاهی را مورد بررسی قرار میدهد:

 

 

فصل 1 : سلول (یاخته) گیاهی

فصل 2 : منشاء و ساختار پیکر نخستین گیاه (بافت های مریستمی)

فصل 3 : بافت های گیاهی

قصل 4 : سازمان یابی بافت ها در ساقه ، ریشه ها و برگ ها

فصل 5 : رشد پسین

فصل 6 : اندام های زایشی

فصل 7 : میکروسپوروفیل و مگاسپوروفیل

فصل 8 : لقاح

فصل 9 : میوه

فصل 10 : دانه

 در پایان کتاب واژ ه نامه برای مخاطبان کتاب آورده شده است

مسأله‌های پیکارجوی جبرخطی (فاطمی)

مسأله حل کردن بخش مهمی از آموختن ریاضیات است. مسأله‌های خوب، مسأله‌هایی اند که با حل آن‌ها می‌توان روش‌های کلی و تکنیک‌های حل مسأله را فرا گرفت و مورد استفاده قرار داد و سرانجام به درک عمیق‌تری از موضوع رسید. در این کتاب بیش از ۴۳۰ مسألۀ متنوع، جذاب و پیکارجو گرد آمده است که حاصل سال‌ها تجربۀ تدریس و تحقیق پیرامون درس جبر خطی است. این اثر طیف وسیعی از مسائل مقدماتی تا مسائل پیکارجو را پوشش می‌دهد. همچنین راه حل همۀ مسأله‌ها در قسمت دوم کتاب آمده است.
مسأله‌های پیکارجوی خبرخطی کتابی مناسب برای دانشجویان دورۀ کارشناسی ریاضی، آمار و مهندسی و نیز مدرسان این درس است. به طور کلی می‌توان گفت این کتاب برای دانشجویانی که می‌خواهند جبر خطی را عمیق‌تر فرا بگیرند و نیز کسانی که می‌خواهند دانش خود را دربارۀ این موضوع گسترش دهند، مناسب است.

تجربه توپولوژی (فاطمی)

اگر ریاضیات را به زبان تشبیه کنیم، گرفتن درس توپولوژی در دورۀ کارشناسی، فراگیری واژگان و به خاطر سپردن فعل های بی قاعده اس: تمرینی که برای خواندن آثار ادبی به زبان اصلی لازم است. کتاب حاضر برگرفته از جزوه های درس توپولوژی عمومی مؤلف در دانشگاه آلبرتا است و منبعی برای درس توپولوژی عمومی (و اندکی توپولوژی جبری) دورۀ کارشناسی رشتۀ ریاضی به حساب می آید. حتی دانشجویان کارشناسی ارشد نیز می توانند از بخش هایی از آن بهره ببرند.

گزیده اشعار فریدون مشیری (نگاه)

‌‌‌‌‌‌‌‌‌اکنون قریب پنجاه سال از روزگاری می‌گذرد که نخستین چاپ گزیده شعرهای شاعر توانا و خوب معاصر، زنده‌یاد  «فریدون مشیری» به سال ۱۳۴۹ خورشیدی، از سوی سازمان انتشارات بامداد یکی از ناشران شناخته شدۀ قدیمی که از اواخر دهۀ چهل فعالیت خود را در زمینۀ فرهنگ و ادبیات ایران آغاز کرده بود منتشر شده است.

در دهه هفتاد با تعطیلی انتشارات بامداد آقای جواد متین چاپ گزیده اشعار زنده‌یاد فریدون مشیری را بر عهده انتشارات نگاه نهاد این اثر چندین بار با حجمی در حداد 240 صفحه در انتشارات نگاه به چاپ رسید.

تا اینکه پس از گذشت پنجاه سال از انتشار نخستین چاپ آن، یادگاران عزیز شاعر یعنی بهار مشیری و بابک مشیری گرامی، با افزودن شعرهای تازه‌تر از مجموعه‌های بعدی استاد مشیری این برگزیده را به روزرسانی کرده که بسیاری از سروده‌های ماندگار ایشان را در بر می‌گیرد و کام تشنگان شعر معاصر از آن سیراب می‌شود.

 

رهیافتی به تاریخ ریاضیات در ایران معاصر (فاطمی)

ناظر به سه اصل نظریه‌پردازی، منبع‌شناسی و روش‌شناسی، کتاب حاضر نگاهی دارد به تکوین دانش ریاضی در ایران در دورۀ معاصر، (از نیمۀ حکومت قاجار) با تأکید بر هنگام تأسیس دارالفنون (تا برپایی مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات (پژوهشگاه دانش‌های بنیادی فعلی) در تهران. در کتاب حاضر در چهارده فصل، گوشه‌های مختلفی از تاریخ ریاضیات در ایران معاصر شامل تأسیس دارالفنون و دانش ریاضی در آن؛ تأسیس دانشگاه تهران و گروه ریاضی آن؛ چگونگی پیدایش انجمن ریاضی ایران و مانند آن مورد بحث قرار گرفته است.

بیوفیزیک برای زندگی

خواندن این کتاب به بعضی ها توصیه نمی شود:
آنهایی که قصد دارند وقت کمی برای بیوفیزیک بگذارند...و به نحوی برای امتحان کارشناسی ارشد یا امتحان ترم بیوفیزیکشان آماده شوند! چون بعد از خواندنش می بینند نمی توانند سمبلش کنند و دلشان می خواهد آنرا درست به پایان برسانند!آنهایی که از بیوفیزیک بدشان می آید...چون ممکن است عد از خواندن این کتاب زشته انتخابی شان شود! آنهایی که از فلسفه منطق روانشناسی داستان شعر گریزانند چون ناچارند کمی از همه اینها را بدانند تا علم خصوصا از نوع بیوفیزیکیش را درک کنند!وبالاخره..آنهایی که رشته شان غیر مرتبط با علوم زیستی است چون ..افسوس گذشته را خواهند خورد!؟بیوفیزیک موضوع شگفت آوری است که به نقش نیروهای فیزیکی در پایدار سازی سطوح مختلف سازمان بندی دنیای زنده و نیز نقش این نیزوها در عملکرد سیستم های زیستی می پردازد روش ها و ابزارهای پیچیده ای که عموما فیزیک دانان برای حل مسائلشان از آنها استفاده می کنند اغلب زیست شناسانی که جرات می کنند و مایلند که از اصول فیزیک در حل مسائل بیوشیمیایی و پزشکی استفاده کنند را می ترساند و این باعث می شود که تعداد نسبتا کمی از زیست شناسان وارد دنیای بیو فیزیک شوند.

فهرست:

1- فصل نانوشته‌ی کتاب‌ها، فصل اول کتاب ما!
2- سیستم بودن جان‌داران: نظریه سیستمی و شیمی فیزیک سیستم‌های جان‌دار و بی‌جان (بیوشیمی فیزیک)
3- آغاز بازی زندگی؛ مولکول‌ها دارای رمز جان‌داری (بیوفیزیک مولکولی)
4- سلول: شدن، بودن و ماندن؛ فیزیک و شیمی سلول، اجزای موجود کننده‌اش (بیوفیزیک سلولی)
5- نقش محیط در جهان سازی! (بیوفیزیک پرتوی)
6- روش و تکنولوژی در خدمت جهان جان (روش‌‌های بیوفیزیک)
7- ناگهان چه‌قدر زود دیر می‌شود! (جمع‌‌بندی و خاتمه)

برف و آفتاب، داستان بیژن و منیژه (فاطمی)

وقتی بیژن، پهلوان جوان ایرانی به جنگ با گرازها می‌رود تا آن‌ها را به بند بکشد، سرنوشت او را به بند عشق منیژه، دختر افراسیاب تورانی گرفتار می‌کند و ماجرای عشق دو دلداده آغاز می‌شود. عشق میان برف و آفتاب…

در این کتاب فرهاد حسن‌زاده، نویسنده‌ی توانای ادبیات کودک و نوجوان، داستان بیژن و منیژه از شاهنامه‌ی فردوسی را با هنرمندی و با زبانی ساده برای نوجوانان بازآفرینی کرده است.

چتری با پروانه های سفید (فاطمی)

دو ﺳﺎﻋﺖ ﻣﺎﻧﺪه ﺑﻪ ﺗﺤﻮیﻞ ﺳﺎل، ﻫﻤﻪ ﺑﺮاى اﻧﺠﺎم ﻛﺎرﻫﺎیﺸﺎن ﺷﺘﺎب دارﻧﺪ و ﺑیﻗﺮارﻧﺪ. اردﻻن میﺧﻮاﻫﺪ ﻣﻮﻫﺎیﺶ را ﻛﻮﺗﺎه ﻛﻨﺪ و آﺗﻮﺳﺎ ﺑﺮاى ﮔﺮﻓﺘﻦ ﻟﺒﺎس ﺟﺪیﺪش، ﭘﺸﺖ درِ ﺧیﺎطی ایﺴﺘﺎده اﺳﺖ و ﻣﺮﺗﺐ زﻧﮓ می‌زﻧﺪ. دﺧﺘﺮ و ﭘﺴﺮ ﮔﻞﻓﺮوش ﻫﻢ می‌ﺧﻮاﻫﻨﺪ ﺷﻠﻮﻏیﻫﺎ را ﭘﺲ ﺑﺰﻧﻨﺪ و ﺑﻪﻣﻮﻗﻊ، ﺳﺮ ﺳﻔﺮه‌ى ﻫﻔﺖﺳیﻦ ﺑﺮﺳﻨﺪ…

ﻓﺮﻫﺎد ﺣﺴﻦزاده، ﻧﻮیﺴﻨﺪه‌ى ﻧﺎم‌آﺷﻨﺎى ﻛﻮدﻛﺎن ﺑﺎ ﺧﻼﻗیﺖ ویﮋه‌اش، ایﻦ ﺑﺎر ﻣﻮﻗﻌیﺘی ﭘﺮﻛﺸﺶ را در ﻗﺎﻟﺐ راﺑﻄﻪى ﻛﻮدﻛﺎن ﺑﺎ یﻜﺪیﮕﺮ ﺧﻠﻖ ﻣیﻛﻨﺪ. ﺗﻼش ﺷﺨﺼیﺖﻫﺎ ﺑﺮاى ﺗﺠﺮﺑﻪى ﻟﺤﻈﻪى ﺗﺤﻮیﻞ ﺳﺎل در ﻛﻨﺎر ﺧﺎﻧﻮاده، آنﻫﺎ را ﺑﺮ آن می‌دارد ﻛﻪ ﺑﻪ یﻜﺪیﮕﺮ ﻛﻤﻚ ﻛﻨﻨﺪ و ﮔﺮهﻫﺎى داﺳﺘﺎن، در ایﻦ ارﺗﺒﺎطﻫﺎ ﮔﺸﻮده ﻣیﺷﻮد. داﺳﺘﺎن وﺿﻌیﺖ آدمﻫﺎیی را ﺗﻮﺻیﻒ ﻣیﻛﻨﺪ ﻛﻪ ﻫﻤﺪیﮕﺮ را ﻧمی‌ﺷﻨﺎﺳﻨﺪ، اﻣﺎ «ﺗﺼﺎدف» آنﻫﺎ را در ﻣﺴیﺮ یﻜﺪیﮕﺮ ﻗﺮار می‌دﻫﺪ و آنﻫﺎ میﻛﻮﺷﻨﺪ ﻟﺤﻈﻪى ﻋیﺪ را ﺑﺮاى ﻫﻢ دﻟﭙﺬیﺮ ﻛﻨﻨﺪ. آنﻫﺎ ﻛﻤﻚ ﻣیﻛﻨﻨﺪ و ﻛﻤﻚ می‌ﮔیﺮﻧﺪ.

ﻏﺰاﻟﻪ ﺑیﮕﺪﻟﻮ ﺗﺼﻮیﺮﮔﺮ ﺧﻮشذوﻗی اﺳﺖ ﻛﻪ ﺑﺎ ﮔﺴﺘﺮش دﻧیﺎى ﻣﺘﻦ ﺗﻮاﻧﺴﺘﻪ اﺳﺖ اﺛﺮى ﺗﺄﺛیﺮﮔﺬار ﺧﻠﻖ ﻛﻨﺪ. ﺗﺼﻮیﺮﭘﺮدازى ﺟﺰءﻧﮕﺮاﻧﻪ، ﺑﻬﺮهﮔیﺮى از ﻧﻤﺎﻫﺎى دور و ﻧﺰدیﻚ، ﺑﺎزى ﺑﺎ رﻧﮓﻫﺎ و زاویﻪ دیﺪ، ﻣﻬﻤﺎﻧی ﭘﺮﺷﻮرى از رﻧﮓ و ﻧﻘﺶ را ﭘیﺶ روى ﻣﺨﺎﻃﺐ ﻗﺮار ﻣیدﻫﺪ و ﺗﺠﺮﺑﻪاى ﻣﺎﻧﺪﮔﺎر را ﺑﺮایﺸﺎن رﻗﻢ می‌زﻧﺪ.